2017. szeptember 27., szerda

Megálmodtuk és megvalósítottuk azt népi játék és néptáncfoglalkozást, amihez kapcsoltan névkörhöz kötött kézműves foglalkozásokkal és hordozási tanácsadással is találkozhattok - a KENDERKÓC nevet adtuk neki.

Sok szeretettel ajánlom azoknak a kisgyermekes családoknak, akiknek a közösen eltöltött idő kincset ér!



Mert régen az élet középpontjában maga az ÉLET állt, és ahhoz kapcsolódott és ahhoz viszonyult minden ember a maga különlegességével. A gyermekek pedig- akikről már a pszichológia is bebizonyosította, hogy a másolásban a legjobbak - lemintázták ezeket a viszonyulásokat! Szeretettel ajánlom, hogy merj bekapcsolódni a játékba, az életbe, és annak bármilyen tevékenységébe, hogy gyermeked előtt példa lehess! Teremtsük ehhez jó közösségeket és színtereket! ...hogy gyermekeiket végre ne tőlünk szeparálva vessük be valami "fontos" fejlesztő foglalkozásra, hanem végre vonjuk be őket az ÉLETbe! Legyen egy ilyen alkalom a Kenderkóc foglalkozás is!

A Kenderkóc foglalkozásokon a csoda első sorban gyermeked (vagy unokád) és közted jön létre, melyhez finom kulturális hátteret a hagyományéltetés ad – a néptánc alapmozdulataival, népi játékokkal, az évkörhöz kapcsolódó kézműves tevékenységekkel vagy a hagyományos babahordozási módok kipróbálásával.

A legkiválóbb szakemberek kínálnak majd meg Benneteket azzal a lehetőséggel és tudásbázissal, hogy a csoda és varázslat közted és gyermekeid között egy pillanat alatt megtörténhessen.
Előzetes jelentkezés nem szükséges.

Hétfőnként (legközelebbi alkalmunk: 2017. november 6.)

16.00-16.30 hordozási próbalehetőség valamint a népi, hagyományos évkörhöz illesztett kézműves foglalkozások.

16.30-17.00 népi játék és néptánc


Kenderke Székházban (Tata, Almási u. 24.)

Farkas Emőke – néptáncpedagógus

Hulinné Gyenizse Judit – kézműves foglalkozás vezető

Mocsi-Szalai Zsuzsanna Andrea – hordozási segítő

1500 Ft/ család / alkalom.

Bővebb info kérhető:

neptanc@kenderke.hu, farkasemu@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése